wagenoord


Bereikbaarheid

Ons pand kan je op verschillende manieren bereiken & heeft verschillende ingangen. Wij maakten een handig overzicht!Praktisch
Wagenoord
Maurits Sabbestraat 123
2800 Mechelen


+32 15/48 02 25

Ingang eetar & co-werkplek: via Oscar Van Kesbeeckstraat
Ingang meetings & events: via Maurits Sabbestraat (grote poort)
Servicepunt zwart op wit: via Maurits Sabbestraat (grote poort)TE VOET

Ondanks de ligging net buiten de stadsring is Wagenoord via verschillende wegen goed te voet bereikbaar. 18 minuten wandelen brengt je tot op de Grote Markt, op minder dan 10 minuten wandelen vind je bezienswaardigheden als Brouwerij Het Anker, Kazerne Dossin, Het Begijhof en de Sint Romboutstoren.


MET DE FIETS

Fietsen is niet alleen leuk en een ecologische manier om je te verplaatsen, het is voor korte afstanden vaak ook de snelste manier. Je fiets parkeren kan op de parking tussen het Total tankstation & Wagenoord. Wil je je fiets graag even binnen zetten? Wandel langs de receptie om te kijken of dat op dat moment mogelijk is.


MET DE WAGEN

Vind je het antwoord op je vraag niet? Ons team staat voor je klaar, stuur ons een mail en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

PARKING EETBAR
De Wilde eetbar beschikt over parkeergelegenheid tussen de eetbar en het Total Tankstation.
GPS: Maurits Sabbestraat 123, 2800 Mechelen.

PARKING CO-WERKPLEK, MEETINGS & EVENTS
Onze gasten, die langer dan een maaltijd in Wagenoord verblijven, vragen wij zich te parkeren op onze parking vlak tegenover het Total tankstation ter hoogte van Racing Mechelen. De parking is aangeduid met een Wagenoord parking signalisatiebord.
GPS: Oscar Van Kesbeeckstraat 43, 2800 Mechelen.

Je wagen parkeren op de openbare weg? Vergeet je blauwe kaart niet te leggen!


MET HET OPENBAAR VERVOER

Op korte afstand bevinden zich twee bushaltes van De Lijn die het stadscentrum en het treinstation met Wagenoord verbinden. Beide haltes bevinden zich op minder dan 100m van de ingang van het gebouw.

BUS

Halte Oscar Van Kesbeeckstraat
Frequentie | spits: 20’ dag: 30’
Wandelafstand: 20 meter

Halte Maurits Sabbestraat
Frequentie: 15’
Wandelafstand: 150 meter

De twee lijnen brengen bezoekers op circa 10’ van en naar station Mechelen, station Mechelen-Nekkerspoel of het stadcentrum.

TREIN

Mechelen heeft twee treinstations. Het hoofdstation, Mechelen Station, bevindt zich op 2.4 kilometer van Wagenoord, naar station Mechelen-Nekkerspoel wandel je 1.6 kilometer. Doorkomsttijden zullen hieronder binnenkort live meegedeeld worden. Voor meer informatie kan je terecht op de website van NMBS.

Station Mechelen
Nog even geduld!

Station Mechelen-Nekkerspoel
Nog even geduld!

Privacybeleid | Cookiebeleid
© Wagenoord 2019