Fijnproeven bij
de wilde eetbar.

Wij houden van goed eten. Dus we maken goed eten.

Jente de Wilde combineert het beste uit de eigen streek met het leukste uit de rest van de wereld. Het moet knallen. Op het bord, in het glas en in de mond. U proeft een symbiose van product, passie en pret.

Eetbar de Wilde bekijkt gastronomie op een manier die eigenzinnig, ongedwongen en oprecht is. De kaart is een patchwork van gerechten die u combineert naar de goesting van het moment. Een tafel vol lekkers om te delen of ‘Joey doesn’t share food’? Wij regelen dat.



wagenoord


Menu

Selectie van bordjes om te delen:
groenten, schaal- of schelpdieren, vis, gevogelte of vlees en dessert, volgens het ritme van de keuken.

lunchmenu €25
8 gangen €50
+ aangepaste wijnen (€32)


Reserveren

Telefonisch: 015/48.02.25
E-mail: eetbar@wagenoord.be

Groepen
Reserveren voor groepen mogelijk tot 12p.
Vanaf 8p vragen we het menu te nemen.


Team

CHEF

Jente De Wilde


Plukt zijn kruiden het liefst in het wild. What's in a name. Kookte zowel met sterren als op café, van Duffel tot in Cambodja.

Lievelingskost: spaghetti bolognaise


Card image cap

ZAKELIJK LEIDING

Mattijs Nackaerts


Spelverdeler. Zaterdag nooit bereikbaar, die dag is voor me-time op de manège.

Lievelingkost: vitello tonato.


Card image cap

BARBAAS

Kevin Put


100% Mechelen-Noord. Trancegod in het weekend. Serveert mengdrankjes die menig hart beroeren.

Lievelingskost: alles met cheese on top.


Card image cap

SOUS CHEF

Loes Van Herp


Wanneer Loes de keuken niet rechthoudt, speelt ze met Wiske & Pieter. Of probeert ze weer in te breken bij patisserie Espero in Oostduinkerke.

Lievelingskost: pateekes


Card image cap

SOUS-CHEF

Irais Voets


Leeft om te koken & te feesten. Oud student Hotelschool Koksijde.

Lievelingskost: brood.


Card image cap

© Wagenoord 2018