Organiseer een zakelijk event in de garagehal!

Wagenoord faciliteert, organiseert & creëert evenementen die mensen samenbrengen. Bedrijfsfeest, beurs, congres, socio-culturele happening... er is weinig waarvoor in onze hal geen ruimte is.

De hal is 550m2 groot. De basisvoorzieningen zijn aanwezig, maar gouden kranen ga je hier niet vinden (of je moet ze zelf meebrengen, dat kan je altijd doen). De kracht van de hal is dat ze naar eigen smaak ingericht kan worden. We doen bewust geen afbraak aan de architectuur van de ruimte. Meer nog: we zetten haar karakter graag in de wax. 

Wagenoord Event Cowork Mechelen


Event organiseren

Samenwerken of enkel de zaal huren? Wij helpen je graag verder!

SAMEN ORGANISEREN

Samenwerken is ons fundament, dus ook in onze garagehal rijden we graag een stukje samen. We houden van een uitdaging, er is weinig dat niet kan. Kom kennismaken, dan gaan we samen aan slag.

Afspraak maken

LATEN ORGANISEREN

Organiseren is ons vak, dus nemen we de organisatie van je event graag van je over. Wij voelen sterk aan wat de klant wil en maken er een erezaak van die verwachtingen ruimschoots te overtreffen.

Afspraak maken

ZELF
ORGANISEREN

De zaal casco huren, dat kan ook. We laten je graag vrij om bij ons je eigen ding te doen. Enige voorwaarde: je gaat akkoord met ons duurzaam-heidscharter & ondertekent onze huisregels.

Afspraak maken


Voorzieningen

Enkele basisvoorzieningen zijn standaard aanwezig. Welke opties je erbij neemt, laten we geheel aan jou.


Wagenoord beschikt standaard over een basispakket aan audiovisuele middelen. Mocht dit voor jouw evenement niet voldoende zijn -omdat je bijvoorbeeld een waanzinnige lichtshow in gedachten hebt- dan schakelen we onze vaste audiovisuele partners in. Zij kennen onze zaal en de mogelijkheden. Zij zijn gewend op alle niveaus te produceren en denken vanaf het begin met ons mee. In het hele gebouw is wifi voorzien. Indien je event specifieke digitale noden heeft, kunnen we hier op aanvraag in voorzien.
Eten en drinken is één van de pijlers van je evenement. Samen met jou ontwikkelen wij een eet- en drankenaanbod waarin de sfeer en stijl van het evenement wordt doorvertaald. Hiervoor werken we samen met enkele vaste, lokale cateraars. Al onze partners tekenden ons duurzaamheidscharter.
Styling en inrichting is heel bepalend voor de sfeer van een evenement. We geven graag advies over de creatieve doorvertaling van een thema of stijl en werken samen met diverse verhuurbedrijven om dit te realiseren.
Na je event is het leuk om nog eens het gevoel terug te krijgen van die ene dag. Met een video- en/of fotoregistratie van het evenement, de feestelijke opening of fantastische bijeenkomst kan je terugkijken op die unieke gebeurtenis. Een blijvende herinnering! Livestreaming tijdens je event is ook mogelijk.
Je event voorzien van de nodige communicatie? Ons inhuis-communicatie bureau helpt je op weg met de producten die jouw event nodig heeft. Van je uitnodiging, banners & affiches tot je wegwijzers, drankbonnen & presentatie.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de direct omgeving. Hiervoor werken we samen met de omliggende bedrijven. Daarom vragen we je op voorhand het aantal verwachte wagens door te geven. Toch nodigen we iedereen uit om zoveel mogelijk de fiets te gebruiken!

Op zoek naar een kleinere ruimte?
Boek de meetingroom in
het conciërge appartement!

In de rustigste vleugel van osn gebouw richten wij het conciërge appartement in als vergaderplek. De sfeer is nostalgisch, de voorzieningen up to date.

Meer informatie
Wagenoord vergaderplek meetingroom


Een event aanvragen of een kijkje komen nemen?
Neem contact met ons op!

Bel of mail Tine of Thomas.

Een handig overzicht van de Wagenoord eventlocatie.
.PDF download

Bedenk goed wat je met dit printje doet.

Privacybeleid | Cookiebeleid
© Wagenoord 2019