wagenoord


Veelgestelde vragen

Vind je het antwoord op je vraag niet? Ons team staat voor je klaar, stuur ons een mail en wij helpen je zo snel mogelijk verder!


Co-werkplek


Je kiest voor het opentrekken van je professionele wereld, een inspirerende, professionele plek om klanten te ontvangen, het delen van een printer, kantoorartikelen en ander noodzakelijk kwaad, alsook het delen van ervaring, inspiratie, pieken en dalen, een plek in een snel groeiende familie van denkers en doeners. Als je kiest voor onze co-werkplek, kies je voluit voor jouw project. Al het andere nemen wij van je over.
Wij wensen je professionele vrijheid zo min mogelijk te beknotten en kiezen dus voor een reservatie-vrije werkplek. Onze vergaderplek & eventlocatie moeten wel op voorhand gereserveerd worden.
Ja! Onze flexibele formules bieden je de stabiliteit van een kantoor en de flexibiliteit die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. We maken ook afspraken voor langere termijnen. Voor meer informatie stuur je ons een mailtje of bel je ons op 015/480225.
Om drukte te vermijden, kunnen enkel onze vaste co-werkers hun klanten ontvangen in de co-werkplek. Voor meetings of brainstorms met je klanten kan je terecht in één van onze 2 vergaderruimten in ons conciërge appartement.
In de co-werkplek kan je betalen met bankcontact & cash. Vaste co-werkers betalen vooruit per overschrijving. Bij het einde van de maand vind je onze facturen in je inbox.
De co-werkplek is elke werkdag open van 8:00-18:00. In het weekend & op feestdagen hangen we aan de startkabels.
Uit professionele overwegingen, maakten we van ons puppyhart een steen. Huisdieren zijn niet toegelaten in de co-werkplek. Jaarlijks op 4 oktober (Internationale Dierendag) nodigen we jullie én jullie viervoeters uit wel samen te komen werken.
Het reserveren van een vergaderruimte gebeurt per mail of telefonisch. Voor reserveringen van vergaderruimten geldt een 'wie het eerst komt'-beleid. We raden je dan ook aan om zo vroeg mogelijk te reserveren om de beschikbaarheid te garanderen.
Vragenoord is een online community waar je terecht kan om al jouw vragen te stellen over werken om te leven en leven om te werken, want dat laatste is af en toe ook gewoon nodig. Wij delen met veel plezier interessante artikels, video's, events etc en verwelkomen graag dat wat jou inspireert.

Behalve een online community, is Vragenoord ook offline een inspirerende plek. Hou onze Facebook pagina & website in de gaten voor Vragenoord bijeenkomsten.
Natuurlijk! Je hoeft géén BTW nummer te hebben om een werkplek te huren. We krijgen geregeld studenten, sollicitanten etc. over de vloer. Iedereen welkom!

Verhuur


Er is voldoende parkeergelegenheid in de direct omgeving. Hiervoor werken we samen met de omliggende bedrijven, daarom vragen we je op voorhand het aantal verwachte wagens door te geven. Toch nodigen we iedereen uit om zoveel mogelijk de fiets te gebruiken!
De naastgelegen parking kan gebruikt worden als buitenlocatie maar een afgesloten terras/tuin hebben we niet. Ons dak ombouwen tot rooftop bar staat op onze wishlist, maar daar zal je nog even op moeten wachten.
Neen, dat is niet mogelijk. Dranken dienen via onze organisatie afgenomen te worden.
300!

Eetbar


Om zeker te zijn van een plek plaats je best op voorhand een reservatie per telefoon of per mail.
Neen, dat is niet mogelijk. Meer informatie over het huren van een locatie in Wagenoord vind je hier.
Al onze gerechten kunnen melk, soya, lactose of gluten bevatten. Vraag ons advies bij het bestellen in de eetbar.
Zeker! Vraag ons advies bij het bestellen in de eetbar.
Cash, maestro, mastercard & VISA.
Ja! Wij beschikken over een terras (met zicht op het Total tankstation)!
Ja, dat is mogelijk. Betalen gebeurt steeds ter plaatse en op het moment van je bezoek. Gelieve je facturatiegegevens per mail te bezorgen, dan sturen wij je je factuur.

Privacybeleid | Cookiebeleid
© Wagenoord 2019