Verras je gasten met een zakelijke bijeenkomst in de iconische Citroën garage in het centrum van België, vlakbij de invalsweg E19. 

​Wagenoord faciliteert, organiseert & creëert evenementen die mensen samenbrengen. Zakelijke lunch, borrel, bedrijfsfeest, beurs, filmopname, lezing, markt, charity event, teambuilding, congres, socio-culturele happening... Van TED talks tot foodtrucks. Van borrelen tot bedrijfsfeest. Van hackaton tot kunstbeurs. Er is weinig waarvoor in onze hal geen ruimte is. 

 

De locatie is geschikt voor groepen & bedrijven van 5 tot 500 personen. Wagenoord beschikt over 6 verschillende soorten locaties, groot & klein, en state of the art ondersteuning in beeld, geluid, inrichting & aankleding. De kracht van de locaties in Wagenoord is dat ze naar eigen smaak ingericht kan worden. Het open industriële karakter maakt elke sfeer & setting mogelijk. We doen bewust geen afbraak aan de architectuur, meer nog: we zetten haar karakter graag in de wax. Combinaties in verhuur van de ruimtes zijn mogelijk.

Ons eventteam werkt graag een voorstel uit op maat.

Organiseer een

zakelijke bijeenkomst in

Wagenoord!

1/2

Locaties_

De Showroom werd ingericht als hippe eventbar. Omgeven door enorme raampartijen zet je in deze ruimte je gasten of product écht in de picture. De ruimte biedt plaats voor maximum 50 personen & wordt bemeubeld verhuurd.

De Carwash wordt ook wel eens Club Wagenoord genoemd. Een underground locatie in de achterste vleugel van het gebouw. Enter: Berlijn aan de dijle. De ruimte biedt plaats voor maximum 200 personen.

De Garagehal, inclusief autobruggen, oldtimers & reclameborden is 550 m2 groot & ligt centraal in het gebouw. De kracht van de hal is dat ze ingericht kan worden naar eigen smaak. Maximum aantal toegelaten personen is 350.

Catering_

Eten & drinken is één van de peilers van je evenement. Samen met jou ontwikkelen wij een eet- en drankaanbod waarin de sfeer en stijl van het evenement wordt doorvertaald.

Wagenoord levert steeds alle dranken en stelt daarvoor alle noodzakelijke horeca benodigdheden ter beschikking. Wagenoord heeft haar eigen cateringservice, daarnaast werken we samen met vaste cateraars, we brengen je graag in contact.

Eventservices_

Met onze eventservice bieden we je een totaalpakket. Organiseren is ons vak en samenwerken ons fundament, we nemen de organisatie van je event graag van je over. Wij voelen sterk aan wat de klant wil, we houden van een uitdaging, er is weinig dat niet kan. We zorgen voor een geschikte accomodatie met horecavoorzieningen en professioneel logistieke ondersteuning. Bij grote evenementen geven we advies over aandachtspunten als mobiliteit, milieu & veiligheid. We werken hiervoor samen met vaste partners waar je als klant via ons beroep op kunt doen.

✔ Logistiek & techniek

✔ Catering

✔ Eventservices & hospitality

✔ Mobiliteit & milieu

WORK HARD

PLAY HARDER

Meetingroom (4u) + lunch + teambuilding Escape Room

vanaf:

€ 65,00/pp

HEALTHY

MEETING

Healthy breakfast + meetingroom (4u) + yoga sessie (1u)

vanaf:

€ 52,50/pp

WORKSHOP

MEETING

Meetingroom (4u) + lunch + workshop door Spot Workshops 

vanaf:

€65,00/pp

Corona-veilige

omgeving

Gratis 

parkeren

Vegetarische

catering

Een event aanvragen of een kijkje komen nemen?

Neem contact op met eventmanager Joyce & haar team.

Een handig overzicht van de Wagenoord eventlocaties?

Bedenkt goed wat je met

dit printje doet.

Op zoek naar een locatie in het groen?

Zuiderbad is het zusje van Wagenoord, gelegen op het groene domein van Sport Vlaanderen Hofstade.

  • Facebook
  • Instagram

Hoe er te geraken

Maurits Sabbestraat 123 

2800 Mechelen

België

ingang via Oscar van Kesbeeckstraat

Routebeschrijving via Google Maps

Parkeren

Parkeren kan op de parking tegenover het Total tankstation.

 

Openingsuren

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

op afspraak

gesloten

12:00 - 18:00

op afspraak

12:00 - 18:00

gesloten

gesloten

Das leuk om te weten!

Over Wagenoord

Zakelijk Wagenoord

Zwartopwit.be servicepunt

Veelgestelde vragen

Locatie in het groen

Das leuk om te volgen!

Das leuk om te lezen.

 

Das leuk om te dansen!

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Op zoek naar een locatie in het groen? www.zuiderbad.be

Alle rechten voorbehouden  © Wagenoord 2020