Deze pagina zal geüpdatet worden wanneer we nieuwe informatie ontvangen. Hou deze pagina in de gaten of contacteer ons via info@wagenoord.be wanneer je vragen hebt.

Wagenoord zette zijn activiteiten (events, meetings & co-werk) de afgelopen tijd omwille van het COVID19 virus op pauze, en heeft besloten dat nog even te doen. 

 

De afgelopen jaren transformeerden we de autogarage tot een creatief bedrijvencentrum waar er altijd wel wat te zien en te beleven valt. Een locatie die plaats biedt aan jullie: creatieve geesten, starters, co-werkers, eters & drinks, ondernemers, eventgasten, rommelmarkt fans, de buurt, ping-pong kampioenen, feestgangers & architectuurliefhebbers. Een plek waar activiteiten georganiseerd werden door tal van de hierboven genoemde.

 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. De filosofie van samen maakt Wagenoord tot de unieke plek dat het geworden is. Laat dat nu net de voeding van het virus zijn. Want hoe meer zielen, hoe meer besmettingen. 

 

De komende tijd houdt co-werkplek, meetingroom & eventlocatie Wagenoord zijn fysieke deuren gesloten & focust zich op een comeback en op zijn kleine zus Zuiderbad, die jullie met zijn 175 ha buitenlocatie op een veilige manier kan ontvangen.
 

Te Huur

Op zoek naar een ruimte, (bemeubeld) kantoor, parkeerplek of atelier? Neem contact op bij interesse info@wagenoord.

 

Te Koop

Wagenoord ruimt op! Hou onze sociale media in de gaten voor de outlet/verkoop van schatten op zolder in de garage.

 

Drukwerk

Het servicepunt voor het ophalen van drukwerk van zwartopwit.be is wekelijks geopend op woensdag & vrijdag van 10-18u.

 

Vragen? We horen en helpen jullie graag: info@wagenoord.be

Keep Safe & Take Care,

Team Wagenoord

 

 


Leuk om te weten:

Wagenoord is het broertje van Zuiderbad: een strandbar, shop, eventlocatie en veel meer op het Sport Vlaanderen domein te Hofstade. 100% in het groen. Meer info: www.zuiderbad.be

Coronavirus

eventhal.png