Deze pagina zal geüpdatet worden wanneer we nieuwe informatie ontvangen. Hou deze pagina in de gaten of contacteer ons via info@wagenoord.be wanneer je vragen hebt.

Afgelopen maand hebben wij beseft dat we met Wagenoord & Zuiderbad voor een ongezien moeilijke periode komen te staan.

We hebben tijd genomen om na te denken hoe we hier als onderneming mee om moeten gaan. Enerzijds voelen wij een grote verantwoordelijkheid als werkgever: werkgelegenheid creëren, maar ook werkzekerheid bewaken op lange termijn. Dat proberen we te doen door een financieel gezond bedrijf te runnen. Langs de andere kant hebben we een maatschappelijke verantwoordelijkheid: ervoor zorgen dat dit virus zo snel mogelijk, zonder al te veel schade, ingedijkt wordt.

Op 14 & 15 maart zagen wij ontzettend veel mensen samenkomen in Hofstade. (Zuiderbad) De ondernemer in ons zag opportuniteiten. Hij wil/zal/kan/moet nieuwe plannen in no-time activeren. Take-away bar openen, check, cateringbedrijf in 24u, kunnen we, Deliveroo 2.0, yessss please. Elk bedrijf probeert hier op zijn manier creatief mee om te gaan. Dat is onze kracht.

Als mens echter wrong dat schoentje. Er wordt opgeroepen medemenselijk te zijn. Om onszelf, ons team en jullie te beschermen door jullie voor 1 keer in ons leven oproepen om niét samen te komen.

Wij kiezen ervoor de komende weken jullie medemens te zijn. Zowel Wagenoord als Zuiderbad blijft ten minste tot 3 mei volledig gesloten.

Wij houden ons intussen nuttig & zinvol bezig. Wij zorgen er met ons hele hart voor dat ons team zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Wij bereiden ons voor op een zomer van méér dan ooit samen.

Wees positief, zorg goed voor jezelf en je omgeving en voed jezelf met dat wat je lichaam nodig heeft. 
Ons kan je helpen door er te zijn wanneer wij er weer zijn. Door ons te volgen op social media, onze posts te liken & te delen. Om Wagenoord zo levendig mogelijk te houden. Ondanks de stilte.

Volg ons via Instagram @wagenoord.mechelen
Volg ons via Facebook @wagenoord.mechelen

Tot heel binnekort.

Liefste mensen

Thomas & Sara
Zaakvoerders Wagenoord

PRAKTISCH

BOEKINGEN
Boekingen hoeven niet geannuleerd te worden. Wens je je reservatie te verplaatsen naar een latere datum? Wij zijn bereikbaar per mail.

EVENTS & CATERING
Voor event- en cateringvragen zijn wij bereikbaar per mail info@wagenoord.be

 

 

Leuk om te weten:

Wagenoord is het broertje van Zuiderbad: een strandbar en -restaurant, shop, eventlocatie en veel meer op het Sport Vlaanderen domein te Hofstade. 100% in het groen. Meer info: www.zuiderbad.be

Coronavirus

Hoe er te geraken

Maurits Sabbestraat 123 

2800 Mechelen

België

ingang via Oscar van Kesbeeckstraat

Routebeschrijving via Google Maps

Parkeren

Parkeren kan op de parking tegenover het Total tankstation.

 

Openingsuren

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 - 18:00

08:00 - 18:00

08:00 - 19:00

08:00 - 18:00

08:00 - 19:00

gesloten

gesloten

Op zoek naar een locatie in het groen? www.zuiderbad.be

Das leuk om te weten!

Over Wagenoord

Zakelijk Wagenoord

Zwartopwit.be servicepunt

Veelgestelde vragen

Locatie in het groen

Das leuk om te volgen!

Das leuk om te lezen.

 

Das leuk om te dansen!

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Alle rechten voorbehouden  © Wagenoord 2020