Vind je het antwoord op je vraag niet?

Ons team staat voor je klaar, stuur ons een mail of bel ons op

en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

​

Co-werkplek

Waarom co-werken?

Je kiest voor het opentrekken van je professionele wereld, een inspirerende, professionele plek om klanten te ontvangen, het delen van een printer, kantoorartikelen en ander noodzakelijk kwaad, alsook het delen van ervaring, inspiratie, pieken en dalen, een plek in een snel groeiende familie van denkers en doeners. Als je kiest voor onze co-werkplek, kies je voluit voor jouw project. Al het andere nemen wij van je over. Boek hier je werkplek.

​

Moet ik mijn werkplek op voorhand reserveren?

Neen. Wij wensen je professionele vrijheid zo min mogelijk te beknotten en kiezen dus voor een reservatie-vrije werkplek. Onze vergaderplek & eventlocatie moeten wel op voorhand gereserveerd worden.

​

Werken jullie echt met maandabonnementen?

Ja! Onze flexibele formules bieden je de stabiliteit van een kantoor en de flexibiliteit die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. We maken ook afspraken voor langere termijnen. Voor meer informatie stuur je ons een mailtje of bel je ons op 015/48.02.25.

​

Ik heb een meeting met een klant, kan dit in de co-werkplek?

Neen. Voor meetings of brainstorms met je klanten kan je terecht in één van onze vergaderruimten in ons conciërge appartement of tijdens een koffie of lunch in het eetcafé.

​

Hoe kan ik mijn werkplek betalen?

Wagenoord is volledig cashfree. Betaalmogelijkheden zijn bankcontact, mastercard, payconic en VISA. Vaste co-werkers betalen vooruit per overschrijving. Bij het einde van de maand vind je onze facturen in je inbox.

​

Wat zijn de openingsuren van de co-werkplek?

De co-werkplek is elke werkdag open van 8:00-18:00. In het weekend & op feestdagen hangen we aan de startkabels.

​

Mag ik mijn huisdier meebrengen naar het werk?

Neen. Uit professionele overwegingen, maakten we van ons puppyhart een steen. Huisdieren zijn niet toegelaten in de co-werkplek. Jaarlijks op 4 oktober (Internationale Dierendag) nodigen we jullie én jullie viervoeters uit wel samen te komen werken.

​

Hoe reserveer ik een vergaderruimte?

Telefonisch of per mail. Voor reserveringen van vergaderruimten geldt een 'wie het eerst komt'-beleid. We raden je dan ook aan om zo vroeg mogelijk te reserveren om de beschikbaarheid te garanderen.

​

Ik heb geen BTW nummer, kan ik komen co-werken?

Ja! Je hoeft géén BTW nummer te hebben om een werkplek te huren. We krijgen geregeld studenten, sollicitanten etc. over de vloer. Iedereen welkom! Boek hier je werkplek.

​

Eventlocatie

Is er een parking aan de eventlocatie?

Ja! Er is parkeergelegenheid in de direct omgeving. Hiervoor werken we samen met de

omliggende bedrijven, daarom vragen we je op voorhand het aantal verwachte wagens door te

geven. Toch nodigen we iedereen uit om zoveel mogelijk de fiets te gebruiken!

​

Is er een buitenruimte aan de eventlocatie?

De naastgelegen parking kan gebruikt worden als buitenlocatie maar een afgesloten terras/tuin hebben we niet. Ons dak ombouwen tot rooftop bar staat op onze wishlist, maar daar zal je nog even op moeten wachten.

​

Mag ik mijn eigen drank opdienen tijdens mijn event?

Neen, dat is niet mogelijk. Dranken worden uitsluitend via Wagenoord afgenomen.

​

Wat is het maximum aantal personen toegelaten op de eventlocatie?

De grootste eventhal biedt plaats voor maximum 300 personen. Voor meer info over de capaciteit van onze zalen kan je hier terecht.

 

Eetcafé

Moet ik reserveren voor ontbijt, lunch in het eetcafé?

Voor groepen met meer dan 8 personen vragen wij een reservatie te plaatsen via mail info@wagenoord.be of telefonisch +32 15 48 02 25.

​

Kan ik de eetbar huren voor een privé feest?

Ja, dat is mogelijk. Meer informatie over het huren van deze locatie vind je hier.

​

Serveren jullie vegetarische gerechten?

Meer nog, wij serveren uitsluitend vegetarische gerechten. Wij zorgen namelijk graag goed voor u. Al onze producten zijn uit goede bron & bijna allen 100% biologisch.

​

Kunnen we buitenzitten?

Ja! Wij beschikken over een terras (met exclusief zicht op het Total tankstation).

​

Kan ik een factuur krijgen van mijn etentje?

Ja, dat is mogelijk. Betalen gebeurt steeds ter plaatse en op het moment van je bezoek. Gelieve je facturatiegegevens per mail te bezorgen, dan sturen wij je het factuur.

​

​

Veelgestelde

vragen.