De Showroom

75 p.

MAXIMUM

50

25

50

75

De iconische Citroën garage beschikt over verschillende ruimtes, groot & klein. De Showroom, gelegen aan de voorkant van het gebouw, vormt samen met de co-werkplek het epicentrum van Wagenoord. Je kan er tijdens de kantooruren terecht voor een koffie, ontbijt of snelle lunch, al dan niet take-away. De ruimte kan ook gehuurd worden als originele eventlocatie. In deze voormalige showroom staat een gezellig ingerichte bar centraal & valt het licht binnen via grote raampartijen. De ruimte is 160 vierkante meter groot & biedt plaats voor maximaal 75 personen. 

De perfecte locatie voor een bijzondere borrel, receptie, lunch, diner, maar ook ideaal voor kleinschalige zakelijke evenementen.

Al onze ruimtes kunnen gecombineerd worden, groot & klein. Een inspirerende ontvangst in De Showroom, break-out sessie in De Garagehal & een bedrijfsfeest in De Carwash? Neem contact met ons op voor meer info.

OPSTELLING

PLENAIR

VERGADERING

LUNCH/DINER

RECEPTIE

TECHNISCH PLAN

MINIMUM

25

25

2

25

SPECIFICATIES​

IDEAAL VOOR

Bedrijfsborrel, teambuilding, productlancering, TED talk, zakelijke lunch-diner, ontbijtmeeting, lezing, workshop, foyer.

CAPACITEIT

Maximaal 75 personen

FACILITEITEN

✔ Centrale bar

✔ Intieme, gezellige inrichting

✔ WIFI

 Sanitair

 Ruime parking

 Presentatiematerialen

 Installatie voor achtergrondmuziek

 Catering - 100% vegetarisch

INPLANTING

eetbar
Image by Scott Warman
Image by Spencer Davis
1/1

Een event aanvragen of een kijkje komen nemen?

Neem contact op met eventmanager Joyce & haar team.

Een handig overzicht van de Wagenoord eventlocaties?

Bedenkt goed wat je met

dit printje doet.