Verras je gasten met een zakelijk event in de iconische Citroën garage in het centrum van België, vlakbij de invalsweg E19. 

​Wagenoord faciliteert, organiseert & creëert evenementen die mensen samenbrengen. Bedrijfsfeest, beurs, filmopname, lezing, markt, charity event, teambuilding, congres, socio-culturele happening... Van TED talks tot foodtrucks. Van borrelen tot bedrijfsfeest. Van hackaton tot kunstbeurs. Er is weinig waarvoor in onze hal geen ruimte is. 

 

Wagenoord beschikt over 6 verschillende soorten locaties, groot & klein, en state of the art ondersteuning in beeld, geluid, inrichting & aankleding. De kracht van de locaties in Wagenoord is dat ze naar eigen smaak ingericht kan worden. Het open industriële karakter maakt elke sfeer & setting mogelijk. We doen bewust geen afbraak aan de architectuur, meer nog: we zetten haar karakter graag in de wax. 

 

Combinaties in verhuur van de ruimtes zijn mogelijk.

Organiseer een

zakelijk event in

een garage!

1/2

Locaties_

high_res (3).jpg

De Showroom werd ingericht als hippe eventbar. Omgeven door enorme raampartijen zet je in deze ruimte je gasten of product écht in de picture. De ruimte biedt plaats voor maximum 75 personen & wordt bemeubeld verhuurd.

89774082_1761388800669722_21403076166418

De Carwash wordt ook wel eens Club Wagenoord genoemd. Een underground locatie in de achterste vleugel van het gebouw. Enter: Berlijn aan de dijle. De ruimte biedt plaats voor maximum 200 personen.

55924198_353063288648682_620261758218954

De Garagehal, inclusief autobruggen, oldtimers & reclameborden is 550 m2 groot & ligt centraal in het gebouw. De kracht van de hal is dat ze ingericht kan worden naar eigen smaak. Maximum aantal toegelaten personen is 350.

Catering_

Eten & drinken is één van de peilers van je evenement. Samen met jou ontwikkelen wij een eet- en drankaanbod waarin de sfeer en stijl van het evenement wordt doorvertaald.

Wagenoord levert steeds alle dranken en stelt daarvoor alle noodzakelijke horeca benodigdheden ter beschikking. Wagenoord heeft haar eigen cateringservice, daarnaast werken we samen met vaste cateraars, we brengen je graag in contact.

Event

organiseren?_

Wagenoord faciliteert, organiseert & creëert evenementen die mensen samenbrengen. De kracht van onze hal is dat deze naar eigen smaak kan ingericht worden. We doen bewust geen afbraak aan de architectuur van de ruimte. Meer nog: we zetten haar karakter graag in de wax.

ZELF ORGANISEREN
SAMEN ORGANISEREN
LATEN ORGANISEREN

De zaal casco huren, dat kan.

We laten je graag vrij om bij ons je eigen ding te doen. Enige voorwaarde: je gaat akkoord met ons duurzaamheidscharter & ondertekent onze huisregels. Dranken worden steeds via Wagenoord afgenomen, verder ben je vrij van catering.

Samenwerken is ons fundament, dus ook in onze garagehal rijden we graag een stukje samen. We houden van een uitdaging, er is weinig dat niet kan. Kom kennismaken, dan gaan we samen aan slag.

Organiseren is ons vak, dus nemen we de organisatie van je event graag van je over. Wij voelen sterk aan wat de klant wil en maken er een erezaak van die verwachtingen ruimschoots te overtreffen.

d51cf05e8975e66c283ba1c50f91399a.jpg

Faciliteiten_

LOGISTIEK & TECHNIEK

Wagenoord beschikt standaard over een basispakket aan audiovisuele middelen. Mocht dit voor jouw evenement niet voldoende zijn -omdat je bijvoorbeeld een waanzinnige lichtshow in gedachten hebt- dan schakelen we onze vaste audiovisuele partners in. Zij kennen onze zaal en de mogelijkheden. Ze zijn gewend op alle niveaus te produceren en denken vanaf het begin met ons mee. In het hele gebouw is wifi voorzien. Indien je event specifieke digitale noden heeft, kunnen we hier op aanvraag in voorzien.

✔ CATERING

Eten & drinken is één van de peilers van je evenement. Samen met jou ontwikkelen wij een eet- en drankaanbod waarin de sfeer en stijl van het evenement wordt doorvertaald. Wagenoord levert alle dranken en stelt daarvoor alle noodzakelijke horecabenodigdheden ter beschikking. Wagenoord heeft haar eigen cateringservice die we graag aanbieden. Daarnaast werken we samen met vaste cateraars, we brengen je graag in contact.

✔ INRICHTING & STYLING

Styling en inrichting is heel bepalend voor de sfeer van een evenement. We geven graag advies over de creatieve doorvertaling van een thema of stijl en werken samen met diverse verhuurbedrijven om dit te realiseren.

✔ EVENTSERVICES & HOSPITALITY

Met onze eventservices bieden we je een totaalpakket. Organiseren is ons vak, dus nemen we de organisatie van je event graag van je over. Wij voelen sterk aan wat de klant wil, we houden van een uitdaging, er is weinig dat niet kan. Tijdens het event is je event in goede handen bij onze tribe.

✔ TEAMBUILDINGS & WORKSHOPS

Wagenoord biedt een brede waaier aan teambuildingactiviteiten. Samen met onze partners in en rond Mechelen, kunnen wij jullie een uitgebreid aanbod aanbieden. Kortom, dé ideale hotspot voor teambuildings & bedrijfsevenementen.

✔ COMMUNICATIE & SIGNALISATIE

Je event voorzien van de nodige communicatie? Ons inhuis-communicatie bureau helpt je op weg met de producten die jouw event nodig heeft. Van je uitnodiging, banners & affiches tot je wegwijzers, drankbonnen & presentatie.

Enkele basisvoorzieningen zijn standaard aanwezig. Welke opties je erbij neemt, laten we geheel aan jou.

Locatiebezoek, prijsvoorstel op maat & info

Een event aanvragen of een kijkje komen nemen?

Neem contact op met eventmanager Joyce & haar team.

Een handig overzicht van de Wagenoord eventlocaties?

Bedenkt goed wat je met

dit printje doet.

1972c02d301e1d6f91f322cda5c22f72.jpg

Op zoek naar een locatie in het groen?

Zuiderbad is het zusje van Wagenoord, gelegen op het groene domein van Sport Vlaanderen Hofstade.

  • Facebook
  • Instagram